Oroszkrém torta
A mazsolát főzzük fel 3 dl (nem tartalmazza a receptura) vízzel, hagyjuk kihűlni és csavarjuk ki jól a vizet belőle. A vanília ízű krémport keverjük el a vízzel és a rummal vagy rumaromával, majd hagyjuk állni néhány percet, és ezután keverjük át újra. A Hulala Habalapanyagból készítsünk habot, és keverjük bele a vaníliás krémet. Vágjuk háromfelé a kihűlt piskótát. A krém 2/5 részét kenjük az első rész közé, a második részbe használjunk újabb 2/5 rész krémet, majd a maradékot oszlassuk el vékonyan a tetején és szélén. A lapok között a krémet szórjuk meg a mazsolával.
Hulala Habalapanyagból készítsünk habot, majd habzsákkal dekoráljuk a torta felületét. Kandírozott apró gyümölccsel szórjuk meg a tetejét. Pirított mandulával és/vagy reszelt csokoládéval hinthetjük.
4 db
142 g
120 g
2 g
Tojás
BL55 liszt
Cukor
Sütőpor
362 g
36 g
27 g
12 g
1 g
Hulala Habalapanyag
Víz
Vanília ízű hideg krémpor
Mazsola
Rumaroma
80 g
20 g
50 g
10 g
Hulala Habalapanyag
Kandírozott vegyes gyümölcs
Pirított mandula
Ét csokoládé