Habos csokis sütemény
6 db
6 ek
6 ek
1 csipet
1 csomag
1 csomag
tojás
cukor
rétesliszt
só
sütőpor
vaníliás cukor
25 dkg
20 dkg
2 ek
6 dl
5 dl
margarin
porcukor
cukrozatlan pudingpor
tej
Hulala habalap
1 ek
csokoládédara
Ekészítés
Ekészítés
-
- Először elkészítjük a piskótát, ki-ki tetszése szerint, ahogy szokta.
- A krémhez megfőzzük a pudingot a tejben, és kihűtjük.
- Közben míg hűl, a margarint kikeverjük a porcukorral és a kakaóporral, majd belekeverjük a kihűlt pudingot.
- A krémet a piskóta tetejére kenjük, majd erre kerül az 5 dl felvert tejszínhab.
- Tetejét csokireszelékkel díszítjük.
sütési hőfok: 180°C tepsi mérete: 30×20 cm költség: 1500 Ft