Hulala habalapanyag

A Hulala cukrászati növényi habalapanyag kitűnő választás sütemények és fagylaltok készítéséhez és díszítéséhez. Segítségével jól formázható, tartós habot készíthetünk!

A tökéletes eredmény érdekében használat előtt ajánlott 12 órán keresztül hűtőszekrényben tárolni. Ezután könnyedén habbá verhető kézzel és géppel egyaránt, önmagában illetve 30%-os tejszín hozzáadásával. A már kész hab 8-12 C°- on hűtve is megtartja állagát.

Felhasználása gazdaságos: 1 liter habalapanyagból akár négyszeres mennyiségű hab nyerhető!

Kombinációs lehetőségek: Tejjel, tejszínnel vagy akár joghurttal is hígítható

200 ml, 500 ml, 1000 ml, 10 l

Tápérték adatok (100g)

303 / 1255 Kcal/Kjoule

Energia

27,5g

Zsír

27,2 g

Telített zsírsav

13,4 g

szénhidrát

11,5 g

cukor

0,6 g

fehérje

0,22 g

Összetevők:

víz, teljesen hidrogénezett pálmamag olaj (26%), cukor (11%), stabilizátorok: szorbit (E420), hidroxipropil-cellulóz (E463), tejfehérje, emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjeinek diacetil-borkősavészterei (E472e), szójalecitin (E322), zsírsavak mono- és digliceridjeinek tejsav-észterei (E472b), só, aromák, színezék: béta karotin (E160a)

Allergének:

Írópor, szójalecitin

Nyerd meg a fődíjat!